Word partner en help het vuur van God te verspreiden

 

 

Revive heeft de droom en de roeping om het vuur van God te ontsteken in Nederland en daarbuiten. Dit doen we door dagelijks, samen met de Heilige Geest, artikelen te schrijven over wat God doet in Nederland. We ontvangen zeer frequent bijzondere getuigenissen over de impact van de artikelen.

 

Help ons Revive verder uit te bouwen tot een wereldwijd multimediaplatform. Zodat we samen meer mensen kunnen aanvuren met het vuur van God.

 

 


Wat we nu doen is nog maar het begin...

Revive is inmiddels gegroeid met een Nederlandse, Belgische en zelfs Europese website. Daarnaast lanceren we december ons eigen radioprogramma op GOD Radio. De visie is om binnen een jaar een multimediaal tv-platform te worden, met opnames vanuit onze eigen studio. We willen als platform een volgende stap gaan zetten richting die visie en daar is een basisbedrag van €20.000 per maand voor nodig. 

Help ons een mega impact te hebben op Nederland. 

Trek je giften af van de belasting!

We hebben een mooie update. Revive is een stichting geworden en per medio januari hebben wij ook een ANBI-status. Je kunt dan elke gift aan Revive aftrekken van de belasting!

Invulformulier

Bedrag