Laden Evenementen

Blokhutworship

15 juni 2024 16:00 - 19:30

### Uitnodiging voor Blokhutworship op 15 juni!

 

**Halleluja! Het is bijna zover!** We nodigen je van harte uit voor een fantastische avond op **15 juni**! Dit wordt een editie van Blokhutworship die je absoluut niet wilt missen.

 

– **Aron Veninga en zijn volledige band**: Aron Veninga, bekend om zijn muziek die doet denken aan Martijn Buwalda, zal ons verrassen met zijn eigen geschreven nummers over het leven en God. Deze avond wordt nog specialer doordat Aron wordt vergezeld door een getalenteerde pianist, drummer en gitarist. Bereid je voor op een avond vol prachtige muziek en krachtige worship die je hart zullen raken. En het mooiste? Aron komt helemaal uit Friesland om bij ons te zijn! Je kunt zijn muziek alvast beluisteren op Spotify om in de stemming te komen.

– **Profetische krachtsprekers Reggie en Angela de Dinter** uit het Verenigd Koninkrijk: Deze twee krachtige sprekers zullen je inspireren en uitdagen met hun diepgaande boodschappen en profetische inzichten. “Waar geen visie is, komt het volk om” (Spreuken 29:18), dus kom en ontvang nieuwe visie voor jouw leven!

 

**Tijd en Locatie:**

– **Tijd:** 16:00 – 20:00

– **Locatie:** BoerhaaveLaan 11 Barendrecht Vindbaar via Google Maps door “Blokhutworship” in te toetsen.

 

**Wat kun je verwachten?**

– **Vegetarische BBQ**: Ja, je leest het goed! Een heerlijke vegetarische BBQ om je smaakpapillen te verwennen. En geloof ons, het wordt zo lekker dat zelfs de meest verstokte vleeseter ervan zal smullen. “O taste and see that the Lord is good” (Psalm 34:8)!

– **Gezinsvriendelijk:** Dit evenement is perfect voor gezinnen en kinderen. Er zullen activiteiten zijn die voor alle leeftijden leuk zijn. Dus breng je kinderen mee, want “Laat de kinderen tot Mij komen, en verhindert hen niet” (Markus 10:14).

 

**De prachtige locatie:**

– **Omgeving:** We bevinden ons in een adembenemend Staatsbosbeheer gebied dat bijna 100 jaar oud is. Je wordt omgeven door prachtige sluiertrees en een heerlijk strandje.

– **Voorzieningen:** Er is een speeltuin voor de kinderen en schoon zwemwater om van te genieten. Een perfecte combinatie van natuur en ontspanning!

– **Parkeren:** Gratis parkeren i

Deel dit evenement

23946
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
juni 15
Tijd:
16:00 - 19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/920253672507?aff=oddtdtcreator

Locatie

BoerhaaveLaan 11 Barendrecht
BoerhaaveLaan 11
Barendrecht, Zuid Holland 2992kb Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0657933449
Bekijk de site van Locatie

Organisator

blokhutworship
E-mail
Blokhutworship@gmail.com
Bekijk de site van Organisator