Laden Evenementen

Blokhutworship met Rachel van Meeuwen en Tyrese ledes

14 oktober 2023 19:00 - 22:30

Beste vrienden,

 

Het is bijna zover! De Blokhutworship vindt plaats op 14 oktober om 19:00 uur en we verwelkomen jullie graag op Boerhaavelaan 11 in Barendrecht.

 

We hebben een spectaculaire avond voor jullie in petto met twee bijzondere gasten. Allereerst hebben we Rachel, bekend van haar geweldige zangkunsten bij Breakfree Worship. Deze keer zal ze echter niet zingen, maar ons verrassen met een inspirerende bemoediging!

Klaas van Denderen is op missie reis .

 

En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook Tyrese Ledes die de worship zal leiden. Met zijn aanbiddingsleiderschap en passie voor muziek zorgt hij ervoor dat deze avond een bijzondere ervaring wordt.

 

De Blokhutworship belooft een onvergetelijke avond vol lofprijzing, inspirerende woorden en gemeenschap met elkaar en met God. Het is een kans om je hart open te stellen voor Zijn aanwezigheid, te groeien in geloof en samen te genieten van de kracht van aanbidding.

 

Markeer 14 oktober in je agenda, verzamel je vrienden en familie en kom naar Boerhaavelaan 11 in Barendrecht. Wees erbij en maak deze avond onvergetelijk!

 

Met vriendelijke groet,

 

Blokhutworship

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2023
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/604752630397

Locatie

Barendrecht
Boerhavenlaan 11
Barendrecht, State (optional) 2992KA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0657933449
Bekijk de site van Locatie

Organisator

blokhutworship
E-mail
Blokhutworship@gmail.com
Bekijk de site van Organisator