Laden Evenementen

Blokhutworship

06 mei 2023 19:00 - 23:00

Op 6 mei aanstaande organiseren wij met veel plezier de Blokhutworship event spechiaal als je nog niet gelovig bent .Het belooft een inspirerende en onvergetelijke avond te worden vol met prachtige muziek en inspirerende toespraken. Wij zijn verheugd om Werner Strydom, een bekende evangelist en spreker uit Zuid-Afrika, als hoofdspreker voor deze avond te hebben. Hij zal ons verhalen vertellen en voor je bidden

 

Naast Werner Strydom, hebben wij ook de eer om Johan van Iperen, vanuit Mozaiek071, te verwelkomen als mede-de-worship leider. Zijn passie voor worship en zijn unieke stem maken hem een geweldige toevoeging aan deze avond.

 

De Blokhutworship event is een interkerkelijke avond waar vrienden en familie samen kunnen komen om verbinding te maken met elkaar en God. Dit is jouw kans om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een avond vol met spiritualiteit en Goddelijke aanwezigheid.

 

Schrijf je vandaag nog in voor de Blokhutworship event om niet te missen deze prachtige avond. Wij kijken ernaar uit om jou en jouw dierbaren te verwelkomen.

 

Vriendelijke groet,

 

Het organisatieteam van de Blokhutworship event.

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
6 mei 2023
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/595675329947