Laden Evenementen

De tijd van het einde – Zes studieavonden over Daniël

09 april 2024 19:30 - 22:00

Vanaf maart 2024 start er op negen plaatsen in Nederland een nieuwe serie van zes bijbelstudieavonden over het bijbelboek Daniël. Deze serie is een vervolg op de eerder gehouden studieavonden over het bijbelboek Openbaring, die inmiddels onder de noemer van ‘Zie, Ik kom spoedig’ ook als 40-delige serie op YouTube zijn te volgen en onder dezelfde naam bij uitgeverij Gideon in boekvorm verkrijgbaar zijn.

De studies zullen worden gehouden door bijbelleraar, voorganger en schrijver Wim Grandia. Na zijn intensieve bestudering van Openbaring is bij hem het idee ontwikkeld om zich ook verder te verdiepen in de rijke inhoud van het bijbelboek Daniël. Het is bijzonder wat deze profeet zo’n 2.600 jaar geleden ook al van God kreeg geopenbaard over zaken die in onze tijd steeds meer werkelijkheid lijken te worden. Je kunt wel stellen – aldus Grandia – dat de bijbelboeken Openbaring en Daniël zo’n eenheid met elkaar vormen, dat er sprake is van twee bij elkaar horende delen. In de diverse visioenen die Daniël krijgt, wordt regelmatig gesproken over ‘de tijd van het einde’. Wat dit betekent en of dit ook over ónze tijd gaat, zal tijdens de zes avonden uitgebreid worden behandeld.

In het voorjaar worden de studies gehouden in Wierden (12 maart), Tholen, Mijdrecht, Anna Paulowna, Haarlem en Zaltbommel. Vanaf september zijn de studies te volgen in Dronten, Assen en Apeldoorn. Voor data, locaties en meer informatie ga naar www.zieikkomspoedig.nl. De avonden beginnen om 19:30 uur. De toegang is vrij, er zal wel een collecte worden gehouden.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Locatie

wierden
Jacobsonstraat 8a,
Wierden, 7642 BS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie