Laden Evenementen

Eline – De Levenswoorden Tour

08 maart 2024 20:00 - 22:30

ELINE zet warm ontvangen ‘Levenswoorden’ tour door met intieme concerten

Met haar nieuwe album ‘Levenswoorden’ bracht ELINE het afgelopen jaar in haar eigen woorden “een ode aan de kwetsbaarheid”. De concerten waarin ze die liedjes liet horen, werden bijzondere, intieme avonden met warme reacties. Zo warm, dat ze een vervolg krijgen. ELINE vervolgt de ‘Levenswoorden’ tour in maart en april 2024 met 7 extra concerten.

We kregen zulke mooie reacties op de eerste ‘Levenswoorden’ concerten” vertelt Eline. “Niet alleen op de inhoud van de liedjes, maar ook op de opzet van de avonden. De muziek en teksten komen dankzij de intieme opzet heel direct binnen en we merkten dat het mensen echt raakte. Met de komende concerten gaan we dan ook graag op die voet verder.

Tijdens de avonden zal ELINE bescheiden begeleid worden door toetsen en gitaar en krijgt ze weer vocale ondersteuning van een aantal gast. Het zorgt voor een intieme sfeer als in een klein theater. “Ik kijk er naar uit om de mensen weer dichtbij te kunnen zien en tot ze te zingen alsof ik bij ze in de kamer sta” zegt Eline. “Deze kwetsbare liedjes zoals ‘Je Mag Ook Verliezen’ en ‘In De Verte Huilt Een Kind’ lenen zich daar bij uitstek voor!” Rondom de liedjes deelt ELINE ook verhalen. Uit haar eigen leven, maar ook verhalen waar ze mee geconfronteerd werd die tot de nieuwe muziek hebben geleid.

ELINE werd bekend dankzij liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Abba’ en ‘Door en Door Goed’. Een paar jaar geleden volgde haar debuut cd ‘Terug Naar Eden’. Met het vervolg ‘Levenswoorden’ zette ELINE de breekbare stap om te zingen over rauwe moeilijkheden en worstelingen die je kunt doormaken in het leven. Het werden eerlijke nummers om luisteraars te troosten, te bemoedigen en soms misschien woorden te geven aan hun gevoelens. Woorden uit het leven gegrepen en woorden van leven van Jezus de Levengever: Levenswoorden.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
maart 8
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€30.00
Site:
https://www.eventsforchrist.nl/event/eline-de-levenswoorden-tour

Organisator

Events For Christ
E-mail
info@eventsforchrist.nl
Bekijk de site van Organisator