Laden Evenementen

ELINE in concert

18 november 2023 18:00 - 20:30

Een avond vol pure aanbidding en eerlijke worship rechtstreeks vanuit het hart met als thema Levenswoorden. Eline is onder andere bekend van “Jezus Overwinnaar” en “Door en door goed”. Deze nummers zijn inmiddels niet meer weg te denken. Samen met vele andere van haar nummers worden dagelijks via Spotify en Youtube beluisterd. Haar eerste album ”Terug naar Eden”, bracht ze uit in 2021. In september brengt zij haar tweede album “Levenswoorden” uit.

Het wordt een mooie en geweldige avond om gezamenlijk Gods aanwezigheid te ervaren met in het voorprogramma Cici Isenia. Zij is afkomstig uit Curaçao en heeft als voorprogramma opgetreden voor de bekende gospelartiest Phil Thompson. Haar nieuwe single ”Spera Riba Bo” (Ik wacht op U) is dit jaar uitgebracht en te beluisteren op Spotify. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar u wordt gebracht naar een plaats waar u God persoonlijk zal ontmoeten.

Het concert vindt plaats op zaterdag 18 november in Safe Haven Church Amsterdam, H.J.E.Wenckebachweg 117. Deuren zijn geopend om 17:00 uur en het programma start om 18:00 uur. Tickets kosten €19,50 en zijn verkrijgbaar via

Schrijf je hier in!

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
18:00 - 20:30
Kosten:
€19,50
Site:
www.eventsforchrist.nl/event/eline-in-concert

Locatie

Safe Haven Church
H.J.E. Wenckebachweg 117
Amsterdam, Noord-Holland 1096 AM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Safe Haven Church
E-mail
registratie@shcamsterdam.nl