Laden Evenementen

GOSPELKOOR G-ROOTS EN BRASSBAND DE WÂLDSANG MET DWIGHT DISSELS

03 februari 2024 19:30 - 22:00

Gospelkoor G-Roots en Brassband de Wâldsang met Dwight Dissels

Zaterdag 3 februari 2024 om 19:30 uur in de Basiliek in Veenendaal (Wiltonstraat 56)

Na een succesvolle samenwerking tijdens de Nederland Zingt Dag in 2022 hebben Brassband de Wâldsang en gospelkoor G-Roots besloten om opníeuw samen te werken. Samen met Dwight Dissels zullen zij op 3 februari a.s. een muzikaal indrukwekkend en swingend concert geven in Veenendaal.

De Friese brassband De Wâldsang (sinds 1989 o.l.v. Rieks van der Velde) werd opgericht in 1977. De band ontwikkelde zich enorm en al spoedig werden er concerten uitgevoerd, wedstrijden gewonnen en uitzendingen op de radio verzorgd. Op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen werd Brassband De Wâldsang veertien maal bekroond met de kampioenstitel. De Wâldsang deelde het podium o.a. al met Martijn Fischer, Tim Douwsma en Kim Lian van der Meij.

Gospelkoor G-Roots brengt Amerikaanse black gospel muziek, waarin de wortels liggen van het evangelie. De blijde boodschap van Jezus: ‘gospel roots’! Het repertoire van G-Roots is uitgebreid en gaat van moderne black gospel tot Nederlandstalige opwekking, tot soulmuziek. Naast eigen concerten en optredens op evenementen werkte G-Roots al eerder samen met o.a. Diggy Dex, Do, Guus Meeuwis en Edsilia Rombley. Ook werkte G-Roots mee aan diverse tv-programma’s (als Top 2000 en Podium Witteman) en filmproducties.

Dwight Dissels is vooral bekend vanwege zijn optreden in The Voice of Holland en The Passion in 2017. Geworteld in de gospelmuziek brengt hij een duidelijke boodschap van geloof, hoop en liefde over via zijn nummers. Hoewel hij regelmatig te zien is op de Nederlandse televisie met soulful optredens, heeft de gospelmuziek de weg voor hem geplaveid om de zanger te worden die hij tegenwoordig is.

Deze samenstelling van muzikanten en zangers belooft een spektakel en feest te worden! Zorg dat je erbij bent!

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
februari 3
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€22.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.eventsforchrist.nl/event/g-roots-met-dwight-dissels

Locatie

Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal, 3905 KW Nederland
+ Google Maps

Organisator

Events For Christ
E-mail
info@eventsforchrist.nl
Bekijk de site van Organisator