Laden Evenementen

Healing School van Charis Bible College

06 maart 2024 19:00 - 21:30

Wij geloven dat genezing beschikbaar is voor iedereen dankzij het offer van Jezus. Sterker nog, God heeft je al genezen (1 Petrus 2:24). Het enige wat je nog hoeft te doen, is dit cadeau in ontvangst te nemen. Daarom organiseren we tijdens het schooljaar maandelijks een Healing School waar onderwijs gegeven wordt over genezing en waar je ook toegerust wordt om genezing te bedienen aan anderen.

Dit belooft een leerzame en krachtige avond te worden.

Meld je aan en kom met verwachting! We zien uit naar je komst.

Tijden:

Inloop: 18:30
Start: 19:00
Eind: 21:30

Let op, vertaling via je smartphone:

De Healingschool met Ashley en Carlie is in het Engels. We gebruiken de LiveVoice app voor het tolken tijdens deze bijeenkomst. Zorg dat je de app LiveVoice [Apple | Android] alvast installeert op je smartphone. Vergeet niet je eigen hoofdtelefoon/oordoppen mee te nemen en zorg dat je internet op je telefoon hebt.

Over Ashley en Carlie Terradez:

Ashley en Carlie Terradez zijn internationale sprekers, auteurs en geestelijk leiders. Ze zijn toegewijd aan het versterken van gelovigen om in de volle overvloed van het Evangelie te wandelen. Hun roeping werd duidelijk toen hun dochter Hannah wonderlijk genas van een dodelijke auto-immuunziekte. Dit inspireerde hen om over de hele wereld Gods genade te verkondigen.

Ze zijn geboren en getogen in Engeland en hebben daar in 2008 Charis Bible College afgerond. Daarna leidde God ze naar de Verenigde Staten, waar ze actief waren in verschillende bedieningen. In 2011 werden Ashley en Carlie uitgezegend door Andrew Wommack. Kort daarna stichtten ze Terradez Ministries, met als doel gelovigen te bekrachtigen met Gods beloften.

Als voorzitter van Terradez Ministries gebruikt Ashley zijn dynamische gave om Bijbelse principes over te brengen. Zijn humor en praktische, nuchtere lessen overschrijden generatie- en cultuurgrenzen en bereiken de harten van zijn luisteraars. Carlie, zelf genezen van levensbedreigende epilepsie, focust haar onderwijs op de waarheid van Jezus als Genezer.

Ashley, Carlie en hun kinderen Zachary, Joshua en Hannah hebben herhaaldelijk Gods wonderlijke kracht ervaren, wat hun geloofsreis verder heeft versterkt.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
maart 6
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Tags:
Site:
https://charisbiblecollege.nl/evenementen-agenda/

Locatie

Nijkerk, de Medialoods
Galvanistraat 23
Nijkerk, 3861 NJ
+ Google Maps

Organisator

Charis Bible College
Telefoon
035 533 8875
E-mail
Info.nl@awmcharis.com
Bekijk de site van Organisator