Laden Evenementen

Huwelijksconferentie met Jan Pool

25 mei 2024 10:00 - 16:00

Op zaterdag 26 mei organiseert Ecclesia Assen een huwelijksconferentie met Jan Pool!
Het huwelijk, Gods dreamteam!

Jan schreef onderstaande uitnodiging, waarbij hij een beroep doet op iedereen die aan zijn huwelijk wil werken om het tot een overweldigende drie-eenheid te doen zijn zoals God het voor ogen heeft.

Of het nu allemaal vanzelf lijkt te gaan of wanneer je tegen moeiten aan loopt; het is een mooie investering in je huwelijk en gezin om een dag voor elkaar apart te zetten en Gods licht te laten schijnen op jullie relatie.
Ook wanneer je nog niet getrouwd bent maar jullie wel trouwplannen hebben ben je welkom om te komen.

Het wordt een zeer interessante en prachtige dag en er staat een prachtig gebedsteam klaar om jullie te bemoedigen en samen met jullie naar God te gaan.

“Het huwelijk is de meest intieme relatie waartoe mensen in staat zijn. Het is iets unieks. En heeft aan miljoenen onuitsprekelijke vreugde verschaft. Het wordt over de hele wereld verheerlijkt in gedichten, boeken, films en liederen.

Maar het huwelijk heeft ook aan miljoenen veel verdriet en leed veroorzaakt.
De meeste stellen beginnen een huwelijk met hoge verwachtingen. Als zij het bruiloftsfeest verlaten en aan hun huwelijksreis beginnen, kunnen ze zich niet voorstellen dan ze er ooit een moment zal zijn waarop ze elkaar liever even niet zien.

Hoe houd je nu je huwelijk goed, fris en sprankelend? Wil je het antwoord weten? Kom dan naar de Huwelijksconferentie op zaterdag 25 mei. Ik zal dan spreken over de vijf vormen van liefhebben die nodig zijn in een gezond huwelijk.

Ik hoop je daar te zien!”

Jan Pool

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:
Site:
https://ecclesia-assen.nl/agenda/huwelijksconferentie-met-jan-pool/

Locatie

Assen
Theater de Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, 9401 ET
Assen, 9401ET Nederland
+ Google Maps

Organisator

Ecclesia Assen
Telefoon
0681637700
E-mail
info@ecclesia-assen.nl
Bekijk de site van Organisator