Laden Evenementen

Kees Kraayenoord met Mozaiek Worship, ELINE, InSalvation en Roberto Rosso. Benefietconcert ten behoeve van de Muskathlon Mozaiek Kenia

23 februari 2024 20:00 - 22:30

Benefietconcert ten behoeve van de Muskathlon Mozaiek Kenia. Een avond vol aanbidding met de prachtige samenwerking tussen Mozaiek Worship met Kees Kraayenoord, ELINE, InSalvation en Roberto Rosso.

Als Muskathleten organiseren we op vrijdag 23 februari een benefiet concert voor ons project in het Noorden van Kenia. De opbrengst van het concert is voor schoon drinkwater op de projecten van Mozaiek Kenia samen met Compassion in de regio Marsabith en de omgeving van Isiolo. Water is de eerste levensbehoefte waar in dit extreem droge en in periodes extreem natte gebied een groot gebrek aan is. Hier willen wij verandering in brengen. In Mei 2024 gaan wij hier een Muskathlon lopen of fietsen. Wij gaan met meer dan 100 atleten daar heen en iedere deelnemer gaat de uitdaging aan om daar €10.000,- voor op te halen. Meer kan je lezen op: Muskathlon Mozaiek Kenia.

Ook onze artiesten willen zich graag inzetten voor schoon drinkwater. Tijdens de avond zijn er 4 optredens. Onze eigen Muskathleet Roberto Rosso zal achter de draaitafels staan. InSalvation zal met Jafeth en Sifra begeleid door Mozaiek Worship optreden. ELINE laat liederen van haar nieuwe album “Levenswoorden” laten horen. Mozaiek Worship treed op in een samenstelling met Kees Kraayenoord. Een avond vol beleving, aanbidding en verhalen. Dit wil je meemaken.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
februari 23
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€22.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eventsforchrist.nl/event/muskathon

Locatie

Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal, 3905 KW Nederland
+ Google Maps

Organisator

Events For Christ
E-mail
info@eventsforchrist.nl
Bekijk de site van Organisator