Laden Evenementen

Missiedag Operatie Mobilisatie

09 september 2023 10:00 - 16:00

Miljoenen mensen snakken naar het Goede Nieuws. Die mensen gaan het pas horen, zien en voelen als jij het uitleeft op de plek waar zij zijn. Wat ga jij doen? Dat is de vraag die we je stellen. Maar waar begin je en wat zijn de mogelijkheden om hierin uit te stappen? Om dit te weten te komen nodigen we je uit om zaterdag 9 september naar de missiedag in Nijkerk te komen.

JIJ BENT NODIG!
Bouw mee aan gemeenschappen van Jezus-volgers wereldwijd met je werk. Zoek een plek tussen de honderden vacatures die we aanbieden. Of is een short term of een tussenjaar meer iets voor jou? Er zijn mogelijkheden genoeg! Ook zijn er mensen met ervaring op het veld, die jou graag vertellen hoe het is om te werken in Gods Koninkrijk.

ZATERDAG 9 SEPTEMBER // 10.00 – 16.00 UUR
We nodigen je van harte uit om zaterdag 9 september langs te komen in ons missiehuis. Laat je inspireren door het uitdagende aanbod, doe een speeddate met een mobiliser, eet lekker mee én doe de uitgebreide test om te kijken wat bij jou past! Deze dag is voor alle leeftijden, dus ook aan de kinderen is gedacht. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Schrijf je hier in!

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
9 september 2023
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.operatiemobilisatie.nl/missiedag2023

Locatie

Missiehuis
van 't Hoffstraat 34
Nijkerk,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Operatie Mobilisatie
Telefoon
088 222 9900
Bekijk de site van Organisator