Laden Evenementen

Revive Day – The Era of Evangelism

16 december 2023 13:00 - 22:00

Veel christenen in Nederland willen meer doen met evangelisatie. Ze willen hun collega’s of buren over Jezus vertellen, of evangeliseren op straat, maar ze weten niet goed hoe. Speciaal voor deze mensen – net als de mensen die al graag evangeliseren! – hebben we een geweldige dag georganiseerd in hartje Bijlmer. Thema: The era of evangelism!

Geef je hier op:

https://ap.lc/ZTRhQ

Deze dag zal draaien om de grote Opdracht van Jezus, die we allemaal hebben ontvangen! De dag bestaat uit het horen van inspirerende getuigenissen hoe je (toegankelijk) kunt gaan beginnen met evangeliseren, je ontvangt praktische tools en bekrachtigend gebed. Later in de middag ga je het – samen met goede trainers en ervaren evangelisten – in de praktijk gaan brengen. In Amsterdam-Zuidoost gaan we mensen winnen voor Jezus! En je gaat verbaasd zijn hoe open de mensen in deze tijd zijn, als je het simpele evangelie deelt.

“Misschien ben je niet een typische straatevangelist, maar heb je wel een hart om je collega’s, studiegenoten, buren, of familieleden tot geloof te zien komen. Hoe je dat praktisch doet, ga je leren op 16 december bij The Era of Evangelism! Wees erbij”
– Hans Maat, een van de sprekers

Tussen 6 en 7 is er een tijd van fellowship en is er (gratis*) avondeten beschikbaar! Daarnaast zijn er bedieningen aanwezig met stands waar jij bij kunt aanhaken om te blijven evangeliseren.

Om 7 uur komt er een te gekke avond, vol met de liefde van God en het vuur van de Heilige Geest! Je zult aangeraakt en verfrist worden – en bekrachtigd om ook in dit ‘era of evangelism’ mee te doen en samen een grote oogst van zielen binnen te halen.

De avonddienst zal onder leiding van de gezalfde aanbiddingsband ‘LivingRoom Worship’ zijn, voorganger John Angoh zal vanuit zijn hart delen en pastor Ben Kroeske van River Amsterdam zal het woord delen en bedienen! Mis deze onvergetelijke dag niet!

Adres: RCCG Jesus House
Hettenheuvelweg 18, 1101 BN Amsterdam

Gratis toegang
Gratis parkeren
Gratis diner*

Belangrijke sprekers:
Ben Kroeske
John Angoh
Hans Maat
Rik Ouwendijk
Earlon en Jennifer Windeveld
Don Ceder
(Deze lijst zal verder aangevuld worden)

*Luxe maaltijd in de avond is gratis voor iedereen die er vanaf de middag bij is

Geef je hier op:

https://ap.lc/ZTRhQ

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Revive Day – The Era of Evangelism

Gegevens

Datum:
16 december 2023
Tijd:
13:00 - 22:00
Serie:
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,