Laden Evenementen

Reyer – Leven & Toekomst Release Concert

10 februari 2024 20:00 - 22:30

Voor het eerst in vier jaar staat worship-artiest Reyer weer met een soloconcert op het podium. En niet zomaar: op 10 februari 2024 presenteert hij zijn gloednieuwe live worship album LEVEN & TOEKOMST!

De schrijver van liederen als Jezus Overwinnaar, Waardig is Uw naam en Het leven in mij is al jaren niet meer weg te denken uit de aanbiddingsmuziek in Nederland. Na een seizoen van bezinning en rust keert de aanbiddingsleider terug met een overtuigend nieuw verhaal om te vertellen.

Meer dan ooit is de 34-jarige muzikant ervan overtuigd dat wij ten alle tijde, door licht en donker heen, zijn geroepen om onze God te aanbidden met alles wat wij hebben. Wat er ook op ons pad zal komen. Deze avond zal de bezoeker op inspirerende wijze worden meegenomen op een reis waarin de realiteit van het leven en de kracht van aanbidding elkaar mogen ontmoeten – en dat er – hoe donker het ook kan worden- áltijd een levensechte hoop is waar we ons aan vast mogen houden.

Samen met zijn volledige band en strijkers belooft dit een avond te worden om niet snel te vergeten. Bezoekers van eerdere concerten van Reyer weten dat ze kunnen rekenen op een tijd van gepassioneerde aanbidding, een overtuigende boodschap van hoop waarin we eraan worden herinnerd dat voor onze God niets onmogelijk is. Waar wij ook zijn, waar we ook doorheen gaan – Wij hebben een God van leven en toekomst.

Zorg dat je dit niet mist!

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
februari 10
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.eventsforchrist.nl/event/reyer-leven-toekomst

Locatie

EGHW
Polderlaan 1
Oud Beijerland, 3261 ZA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Events For Christ
E-mail
info@eventsforchrist.nl
Bekijk de site van Organisator