Laden Evenementen

Seminar bevrijding en geestelijke wereld en Miracle Night | Arnhem

02 december 2023 13:00 - 22:30

Op zaterdag 2 december organiseert House of Miracles samen met GodFirst een seminar bevrijding en de geestelijke wereld in Arnhem. Gedurende de middag wordt er door Rik Ouwendijk, Arnoud Troost en Daniel van Deutekom onderwijs gegeven over de geestelijke wereld, bevrijding, jouw autoriteit in Christus en nog veel meer.

Onze passie is om jou te onderwijzen en te trainen, zodat je het in je eigen omgeving kunt toepassen. Dit zullen we doen door praktische en concrete voorbeelden aan te halen en duidelijk onderwijs vanuit het woord van God. We gaan een krachtige tijd hebben met aanbidding en voldoende tijd voor bediening.

In de avond zal er een Miracle Night zijn op dezelfde locatie die in het teken staat van aanbidding, onderwijs en bediening. Kom als je een wonder/bevrijding nodig hebt, maar ook om te ervaren wat God allemaal gaat doen! Op al onze events is er de mogelijkheid om gedoopt te worden. Wil je daarbij zijn, boek dan een gratis ticket via onderstaande links!

Markus 16:17 En hen die geloofd zullen hebben, zullen deze tekenen volgen: in Mijn Naam zullen zij demonen uitdrijven; in vreemde talen zullen zij spreken;18. slangen zullen zij oppakken; en als zij iets dodelijks zullen drinken, zal het hen beslist niet schaden; op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen gezond worden.

Seminar bevrijding en geestelijke wereld | Arnhem Tickets, zat, 2 dec. 2023 om 13:00 | Eventbrite

Miracle Night 2 december 2023 | Arnhem Tickets, zat, 2 dec. 2023 om 19:30 | Eventbrite

Disclaimer: Tijdens alle samenkomsten, evenementen, seminars en trainingsdagen van House of Miracles worden er beeld- en geluidsfragmenten gemaakt die gebruikt kunnen worden op internet om de kracht van God aan de wereld te laten zien. Mocht je onze samenkomsten bezoeken, dan ga je hiermee automatisch akkoord.

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
2 december 2023
Tijd:
13:00 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.eventbrite.com/e/tickets-seminar-bevrijding-en-geestelijke-wereld-arnhem-747075501937

Organisator

House of Miracles