Laden Evenementen

Summerschool

25 augustus 2023 (3:00 PM) - 26 augustus 2023 (8:00 PM)

Een plek van ontmoeting, samen eten, dieper ingaan op het Woord van God en ruimte voor gesprek en vragen. Dit is wat je onder andere kunt verwachten bij de Summerschool. De school wordt deze zomer in augustus georganiseerd door Andrew Wommack Ministries en Charis Bible College in Naarden.

Deze editie van de Summerschool vindt plaats in het laatste weekend van augustus. We nemen twee dagen waarin zes lessen worden gegeven en we na elke les in groepjes uiteen gaan om de lesstof te bespreken. Er komen verschillende fundamentele onderwerpen aan bod. Ook diepe vragen waar veel mensen vaak mee worstelen worden niet geschuwd.

De eerste lesdag op 25 augustus staat in het teken van de liefde en genade van God en de relatie met Christus. De lessen behandelen de ‘verticale relatie’ tussen God en de mens.

  • God is voor mij; ik ben mooi, geliefd en geaccepteerd
  • Niet onder de wet, maar onder genade & geen bewustzijn van zonde meer.
  • Het doel van reddend geloof is Christus zelf.

De tweede lesdag op 26 augustus staat in het teken van Gods liefde en leiding in het dagelijkse leven in de ‘horizontale relaties’ tussen mensen onderling.

  • Het huwelijk
  • Anderen vergeven
  • De Goddelijke stroom & Het gebruik van gaven in de bediening naar andere mensen.

Dieper
Het is een cursus waarbij zaken niet alleen aan de oppervlakte aangeraakt worden. Na elke les gaan we met elkaar in gesprek over het behandelde onderwerp. Deze gesprekken bieden de ruimte om samen van gedachten te wisselen over de lesstof, ervaringen te delen en vragen beantwoord te krijgen. Dit helpt om tot een dieper begrip te komen.

Samen eten
Niet alleen is er ruimte voor gesprek en vragen, ook wordt bij de Summerschool nadruk gelegd op samen eten en praten. Zo zullen we beide dagen gezamenlijk eten met geheel verzorgde maaltijd.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig of je wilt graag proeven hoe het zou zijn om een bijbelschool voor langere tijd te doen; we nodigen je van harte uit!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
25 augustus 2023 @ 15:00
Einde:
26 augustus 2023 @ 20:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.andrewwommack.nl/event/summer-school-2023/

Locatie

Nikkelstraat 3a, 1411 AB Naarden
Nikkelstraat 3a
Naarden, 1411 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
035 533 8875
Bekijk de site van Locatie