Laden Evenementen

TSNL Holland Revival 2024 met Apostel Daniel Adams

25 april 2024 17:30 - 21:30

The Supernatural Life (TSNL) is een internationale bediening opgericht door voormalig kooivechter Daniel Adams na een radicale ontmoeting met de Heilige Geest in 2013.

Apostel Daniel Adams bezocht Christ for all Nations (CFAN): de Reinhard Bonnke School of Evangelism. Evangelist Reinhard Bonnke legde Daniel de handen op en hij ontving een gave die de evangelische gave voedde die hij vandaag de dag met zich meedraagt. Daniëls hart brandt van verlangen dat mensen een authentieke ontmoeting met Jezus Christus hebben. Zijn bediening – The Supernatural Life – heeft meer dan 998.000 abonnees op YouTube bereikt en nu toeren Apostel Daniel en het TSNL-team door Amerika en de andere landen om opwekking te ontketenen en vele levens getransformeerd te zien.

Vorig jaar zijn we tijdens onze Europese Tour zoveel wonderen, reddingen, genezingen en mensen tegengekomen die Christus op een heel reële en tastbare manier hebben ontmoet. Kom op donderdag 25 en vrijdag 26 april 2024 naar De Schuilplaats in Ede en kom vol verwachting en klaar voor alles wat God voor je heeft.

De kaartjes gaan hard, dus mis het niet. Koop vandaag nog je kaartjes:

www.thesupernaturallife.org/events

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
april 25
Tijd:
17:30 - 21:30
Kosten:
€10
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
http://www.thesupernaturallife.org/events

Locatie

Evangelische Gemeente ‘De schuilplaats’, EDE
Otterloseweg 18A
Ede, 6718 ZM Nederland
+ Google Maps

Organisator

TSNL