Laden Evenementen

SPEAK LIFE profetische conferentie

24 mei 2024 19:30 - 22:00

Bij Speak Life creëren we een plek waar we God werkelijk kunnen ontmoeten. Met een weekend vol aanbidding, inspirerende sprekers en profetische bedieningen, kunnen wij Gods stem samen horen en zien op een tastbare manier. Want profetie heeft alles te maken met getuigen van Jezus en elkaar opbouwen, bemoedigen en troosten (Open. 19:10; 1 Kor. 14:3) Jezus is de goede herder en wij mogen ervaren hoe hij tot ons spreekt (Johannes. 10:3-5). God spreekt en profetie is voor iedere gelovige (Hand. 2:17-18). Wil je God ontmoeten? Wil je zijn stem kunnen horen en zien? Wil je toegerust in profetie worden? Dan wil je deze conferentie zeker niet missen!

Dit is alweer de zesde conferentie van RUAH School van profetie. Deze editie van SPEAK LIFE is in Rotterdam op 24 & 25 mei 2024 en organiseren we samen met de Gemeente Kom en Zie. De sprekers zijn Joe Corry (Ierland), Esther Vorsterman van Oijen, Matthew en Femke Helland. Jacob Castanon & band zullen ons meenemen in uitzonderlijk mooie worship.

Als je niet alleen maar verhalen wilt horen over de geestelijke gaven, maar deze ook wil ervaren en wil leren hoe hierin te groeien, mis deze kans dan niet! We kijken uit naar een fantastische tijd van worship, gebed, praktisch onderwijs en activatie van de geestelijke gaven zoals: profetie, genezing, woorden van kennis, enz.

Programma
Vrijdagavond 19:30 uur (19:00 zaal open)
Zaterdagochtend 10:30 uur (10:00 zaal open)
Zaterdagmiddag 13:30 uur
Zaterdagavond 19:00 uur

De toegang is vrij (excl. reserveringskosten á € 2,00). Reserveer ook gelijk je lunch tegen een eigen bijdrage van slechts € 7,00. Het avondeten is op eigen gelegenheid. Er zijn veel mogelijk in de omgeving.

Locatie
Kom en Zie Rotterdam
Gerdesiaweg 494
3031 BR Rotterdam

 

Sprekers

Bio Esther Vorsterman van Oijen:
Esther heeft de gave van bemoedigen en om ingewikkelde dingen eenvoudig te maken. Haar passie is inspireren en activeren vanuit Gods Woord. Ze verspreidt Zijn Liefde waar ze komt, waardoor gewone situaties veranderen in buitengewone ontmoetingen met Hem. Ze gelooft dat iedereen is geroepen voor deze tijd om op te staan en verschil te maken.

Bio Matthew Helland:
Matthew is de internationaal directeur van RUAH School van profetie. Samen met zijn vrouw Femke, leidt hij de Spaanstalige gemeente Iglesia Vida Nueva in Amsterdam-Noord. Ook helpen ze met de organisatie ‘Het Scharlaken Koord’, mensen uit de prostitutie te stappen. Matt is een bekwaam spreker en profeet, die als geen ander mensen weet te motiveren en te laten groeien in profetie en andere gaven.

Bio Femke Helland:
Femke leidt samen met haar man Matt, de kerk Iglesia Vida Nueva en New Life Netwerk (IPHC), waaruit RUAH school van profetie bestaat. Zij werkt ook als maatschappelijk werker bij het Scharlaken Koord, waar ze mensen helpt uit de prostitutie te stappen. Femke heeft een passie om te zien dat mensen God mogen kennen en zo wandelen in hun goddelijke bestemming. Femke woont in Amsterdam met Matt en hun vier kinderen.

Bio Jacob Castanon:
Jacob groeide op in California USA. Hij ontmoette Jezus toen hij 12 jaar was en ontwikkelde sindsdien een liefde voor God en de natiën. Hij is meer dan 25 jaar actief als worshipleider. De laatste jaren ook internationaal. Zijn roeping en visie is om de kerk te bemoedigen om Jezus persoonlijk te leren kennen en hun gaven en bestemming te vinden. Jacob houdt ervan om met jongeren, leiders, worshippers te werken en een profetische cultuur te creëren in de gemeente. In 2020 richtte hij de kerk op: Fathers House Spokane.

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: SPEAK LIFE profetische conferentie

Gegevens

Datum:
mei 24
Tijd:
19:30 - 22:00
Serie:
Kosten:
€2
Evenement Tags:
Site:
https://www.eventsforchrist.nl/event/speak-life-profetische-conferentie

Locatie

Rotterdam
Gerdesiaweg 494
Rotterdam, 3031 BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0104115450